Algemene voorwaarden

Fotostudio:
Je kunt per e-mail of per telefoon een afspraak maken voor een fotosessie. Maak je een afspraak per e-mail geef dan aan in welke week je een afspraak wilt maken en geef je voorkeuren aan. Wij geven je dan een aantal mogelijkheden. Je ontvangt van ons een bevestiging.
Je dient een gemaakte afspraak min. 24 uur van tevoren te annuleren anders wordt er € 25,- in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd.
Betaling:
Betaling geschiet na de fotosessie en dient à contant betaald te worden.
Binnen de gestelde termijn wordt de opdracht opgestuurd naar het opgegeven adres.
In geval van nabestellingen rekenen wij portokosten voor het opsturen. Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken op onze rekening. Na ontvangst van betaling wordt de nabestelling verstuurd.

Al onze bedragen voor particulieren zijn in euro’s en inclusief BTW.
Bij het opsturen van het werk ligt het risico bij de klant. Je kunt er voor kiezen om het aangetekend te laten versturen. De kosten bedragen hiervoor 6,75
Het is mogelijk dat kleuren/ tinten iets afwijken van eerdere bestellingen . Ook kan de tint iets afwijken van andere formaten. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
In de regel kan er binnen 10 dagen een afspraak gemaakt worden. (voor geboortekaarten gelden andere voorwaarden.)
De levertijd voor het fotowerk is ca. 1 week. (spoedopdrachten zijn mogelijk, maar vraag dan naar de voorwaarden.)


Webshop verkoopvoorwaarden
Na de bestelling ontvangt de klant een e-mail ter bevestiging dat de bestelling bij ons is aangekomen.
Je hebt na deze bevestiging 10 dagen de tijd het verschuldigd bedrag over te maken. (tenzij je hebt gekozen om je bestelling onder rembours te laten versturen.)
Als het bedrag na 10 dagen nog niet is bijgeschreven op onze rekening gaan de bestelde artikelen terug in de verkoop en vervalt de bestelling. We maken echter dan echter wel een aantekening bij de gegevens van de klant.
Betaling
We bieden 2 betalingsmogelijkheden aan: d.m.v. overmaking (vooruitbetaling) of onder rembours. Vooruitbetaling kan d.m.v. overschrijving of via internet(tele)bankieren.
Je dient het bedrag over te maken op rekeningnr: 4330480 van de postbank, t.n.v. Samthing te Dordrecht. Vermeld duidelijk het ordernummer en de orderdatum.
Als de betaling te laat is bijgeboekt en is het bestelde artikel niet meer op voorraad dan wordt het bedrag teruggestort.
Bestel je onder rembours dan betaal je bij aflevering het verschuldigd bedrag + € 10,- rembourskosten aan de vervoerder.

Levering
Binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling (bij betaling d.m.v. overmaking) of na de bevestiging van de bestelling (bij rembours verzending) wordt de bestelling verzonden.
Deze leveringstermijn zal zoveel mogelijk in acht worden genomen maar is echter niet bindend. Samthing behoudt zich het recht voor van deze leveringstijd af te wijken indien dit nodig is.
Samthing is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van poststukken. Het verzenden van de bestelling is voor eigen risico en rekening van de klant. Aangetekende verzending is tegen meerprijs mogelijk.
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Het is mogelijk dat meerderen hetzelfde artikel tegelijkertijd bestellen. Wij controleren het tijdstip en leveren aan degene die het eerst besteld heeft.

Bezorgkosten
De artikelen zijn ingedeeld is gewichtzones. We doen ons best de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden.
Het vervoer zal door TPG geschieden.

Retourneren
Het is mogelijk een artikel te ruilen of te retourneren, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten en mits wij hiervan binnen 3 dagen na ontvangst per e-mail bericht hebben ontvangen. Het artikel moet binnen 7 dagen na ontvangst weer in ons bezit zijn. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. De artikelen dienen in originele staat (ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd) en met aangehecht label te worden teruggestuurd.
Als de geretourneerde artikelen niet binnen 7 dagen in ons bezit zijn en wij zijn hier niet overeen gekomen, behouden we het recht voor de zending te weigeren.

Prijzen
Al onze prijzen zijn in euro’s en incl. BTW.
Prijswijzigingen, typefouten en rechten voorbehouden.

Privacyverklaring
Samthing gebruikt de klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor je deze hebt verstrekt. Deze persoonlijke gegevens worden niet zonder jouw toestemming aan derden verstrekt.
Samthing stuurt nieuwsbrieven naar in al haar klantenbestand vermelde e-mailadressen. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen laat dit ons dan weten.
Op onze leveringen zijn de alg. voorwaarden van Samthing van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K in Dordrecht onder nummer:
Door te bestellen geef je te kennen met de leverings -en verkoopvoorwaarden in te stemmen.
Samthing behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen.
Copyright 2013 Samthing.
Alle rechten voorbehouden. Niets uit de tekst of beeldmateriaal in deze website mag zonder toestemming van Samthing verveelvoudigd en/ of gepubliceerd worden.
Toepasselijkheid van eventuele andere voorwaarden van de wederpartij of van derden worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.