info@samthing.nl


Samthing is in januari 1999 in het leven geroepen door kunstenaar Sammy Balistreri.
In 1998 is zij afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, richting fotografische vormgeving.
Ze specialiseerde zich in het maken van surrealistische fotografie en had haar eigen kinderkledinglijn met het gelijknamige label.
Intussen is Samthing aardig uitgebreid met verschillende creatieve en kunstzinnige disciplines, van fotografie en film tot kleding, accessoires en woondecoraties.


“Heel lang heb ik mijn veelzijdigheid gezien als een gebrek. Ik kon dan wel veel, maar ik blonk nergens echt in uit. Ik dacht dat het een zwakte was. Totdat een vriendin me erop wees dat ik het verkeerd zag. ‘Je hebt zo’n eigen stijl,’ zei ze. ‘In alles wat je maakt, of je nu fotografeert of filmt, kleding of muziek maakt, herken ik jou. Alles wat jij doet IS Sammy.’
Deze mooie woorden liet ik tot me doordringen. Niet meteen natuurlijk. Er ging nog aardig wat tijd overheen eer ik het zelf geloofde. Uitblinken in maar één ding past niet bij me. Ik ben altijd al multidisciplinair geweest. Dat houdt mijn werk ook zo boeiend.”

Daarom besloot ze al haar talenten samen te bundelen onder één noemer: Samthing
Veel plezier bij het ontdekken van de site en webshop!

 

Er wordt nog hard aan de site gewerkt en niet
alle pagina's zijn compleet.
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze ontwikkelingen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

over Samthing... privacyverklaring... alg. voorwaarden... nieuwsbrief... contact... links